1stk Hvitløksfedd 🧄
0.5stk Løk 🧅
125g Sjampinjong 🍄
40g Bacon 🥓
25g Grønnkål chips 🥬
1dl Matfløte 🥛
0.5stk Buljongterning 🐔
5dl Vann 💧
1. Kutt opp alle grønnsakene. La hvitløk 🧄 og løken 🧅 frese i en gryte sammen med olivenolje i noen minutter. Tilsett sjampinjong 🍄 og la det steke til soppen har krympet litt.
2. Tilsett vann og buljongterning, og la det koke i 10 minutter.
3. I mellomtiden steker du bacon 🥓 i en panne til det er sprøtt eller i ovnen på 200 grader i 10 minutter. Sett til side.
4. Rør suppen jevn med en stavmikser. Tilsett fløte 🥛 og smak til med salt og pepper.
5. Server med bacon 🥓 og eventuelt grønnkål chips 🥬 fra gårsdagens middag hvis du har mer igjen.
6. ℹ️ - Sett av 1 porsjon til morgendagens middag om du følger ukemenyen. Da benyttes suppen som saus!